Резервни части за „ретро“ машини: Fablok, Hydros, Bumar, Warynski, Mista, Fiat-Hitachi, O&K, Steyr, International, ДЗ 98

Нашата фирмена философия отдава значение на всеки отделен клиент и неговите индивидуални нужди в съответствие с наличната му техника. В практиката ни се натрупаха голям брой случаи, в които ценни машини с достатъчен остатъчен ресурс отлежават в ремонтни халета поради липса на конкретна резервна част, за която няма подходящ доставчик или просто не може да бъде идентифицирана. При такъв проблем сме готови да вложим нашите усилия заедно с колегите ни доставчици и да идентифицираме и издирим необходимия елементи или агрегат, за да заработи отново Вашата машина. Примери за машини, които са възстановени с наше съдействие: Fablok, Hydros, Bumar, Warynski, Mista, Fiat-Hitachi, O&K, Steyr, International, ДЗ 98.

При нас ще получите компетентна техническа консултация, оперативно обслужване и разумни цени. За да Ви бъдем максимално полезни, очакваме Вашите запитвания относно цена и срок за доставка на определена част или консуматив да съдържат възможно най-пълна информация – каталожен номер на частта, марка и модел на машината, година на производство.

Поръчаните части доставяме на клиенти на цялата територия на България със собствен транспорт или по куриер. Приемаме плащания по банков път, с наложен платеж или в брой.