Резервни части за ЗИЛ, КамАЗ, КрАЗ, Урал, МАЗ, БелАЗ, Татра

Значителен дял от транспортната техника на нашите клиенти включва тежкотоварни автомобили с повишена проходимост на производители от бившия СССР и Източна Европа. Този факт се дължи от части на по–ниските разходи за придобиване и ремонт на тези машини, но преобладаващата причина са техните уникални качества за проходимост, здравина, устойчивост, опростена поддръжка и непретенциозност. Следвайки фирмената ни политика за всеобхватно обслужване на пълната гама от механизация на нашите клиенти, осигуряваме при определен минимален обем на поръчката директен внос на резервни части за ЗИЛ, КамАЗ, КрАЗ, Урал, МАЗ, БелАЗ, Татра.

При нас ще получите компетентна техническа консултация, оперативно обслужване и разумни цени. За да Ви бъдем максимално полезни, очакваме Вашите запитвания относно цена и срок за доставка на определена част или консуматив да съдържат възможно най-пълна информация – каталожен номер на частта, марка и модел на машината, година на производство.

Поръчаните части доставяме на клиенти на цялата територия на България със собствен транспорт или по куриер. Приемаме плащания по банков път, с наложен платеж или в брой.