Лекотоварни автомобили Люблин

Lublin 3 4           lublin 2 2

Фирма Комролд БГ ЕООД е дългогодишен оторизиран доставчик на оригинални резервни части и агрегати за полски лекотоварни автомобили Daewoo Lublin. При нас ще получите компетентна техническа консултация, оперативно обслужване и атрактивни цени. Разполагаме с резервни части на склад за бусове и бордови автомобили Люблин II и III:

- двигател - цилиндрова глава, цилиндрови втулки, бутала, сегменти, лагери, колянов валов, водна помпа, маслена помпа, гарнитури;

- горивна система - дюзи, разпръсквачи, помпени елементи ГНП, клапани ГНП;

- спирачна система - спирачни цилиндри и помпа, серво;

- електрическа система - прибори, релета, стартер;

- техническо обслужване - филтри, масло, накладки;

За всички резервни части, които не се намират на склад осигуряваме директна доставка от дистрибутори на производителя в р. Полша в рамките на 1 до 2 седмици. Поръчаните части доставяме на клиенти на цялата територия на България със собствен транспорт или по куриер. Приемаме плащания по банков път, с наложен платеж или в брой.

Всички резервни части и агрегати са с гарантиран произход, гаранция от производителя и необходимите сертификати. Замяна на доставени части извън наличната номенклатура се извършва единствено след потвърдена техническа неизправност по вина на производителя.

Lublin 3 3           Lublin 3          Lublin 3 2

 

Последна промяна: Пет 16 Юли 2021