За нас

„КомРолд БГ” ЕООД е специализиран доставчик на резервни части предназначени за пътностроителни машини, кранове, минно оборудване, машини за зимно и лятно поддържане и ремонт на пътища, комунални машини, товарни автомобили с повишена проходимост. Нашата фирма разполага с професионален опит от 1995 г. и се ползва с привилегията на традиционен партньор и представител на производители от Европа, Русия, САЩ, Япония и Индия. Разполагаме на склад и осигуряваме възможност за доставка в кратки срокове и на ниски цени на оригинални и алтернативни качествени резервни части за машини от производствената гама на:

"Хута Сталова Вола", "Фадрома", "Дреста", автокранове "Хидрос", "Фамаба", "Фаблок", багери "Варински", автогрейдери "Миста", за руски товарни и лекотоварни автомобили с повишена проходимост "ЗИЛ", "КамАЗ", "УРАЛ", "УАЗ" и др. , за строителни машини "Коматсу", "Катерпилар", "Кейс", "Либхер" "БЕМЛ", за лекотоварни автомобили "Люблин" и др.

„КомРолд БГ” е Официален представител на фирма MADROG Construction - специализирани машини за ремонт на асфалтови пътища чрез инжекционно впръскване – “Madpatcher”, комбайни за полагане на тънки асфалтови покрития – “MK-3”, автогудронатори за битуми и др.

Последна промяна: Пон 25 Сеп 2017